Neuvěřitelný…
Anotace: jak si kdo zasel, tak taky sklízí, v životě dvojnásob...
Prsty rozedřený od strun.
Šrámy jako koleje.
A stejně pořád hraješ.
Neuvěřitelný...
Dál
dál
tóny kanou pomalu,
opatrně
spoutaně
aby nebylo slyšet
jak ti smývají z konečků vlasů
červenej inkoust
Prsty rozedřený od strun.
Šrámy jako koleje.
A stejně pořád hraješ.
Neuvěřitelný…
Dál
dál
stojíš na podiu
když už bedňáci odnesli
repráky v tvým srdci
který jsi měl
stejně jen půjčený
od hluchý bubenice z Litvy
Prsty rozedřený od strun.
Šrámy jako koleje.
A stejně pořád hraješ.
Neuvěřitelný…
Dál
dál
jako bys pořád čekal
že něco samo přijde
ale ono nic
jen tvoje vlastní melodie
jinak tichoprázdno
v hlavě i v srdci
Prsty rozedřený od strun.
Šrámy jako koleje.
A stejně pořád hraješ.
Neuvěřitelný…
Nepochopitelný…
Skutečný…
Přečteno 389x
Tipy 20
Poslední tipující: Evžen Bizon, Anewue, Verena, jedam, Karmínka, Holis, 6thSun, Jin, Kyle, Džín, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)