Naruby...
oblíkl jsem se
do naha
nebe a země
si vyměnily místo
na škraloup stropu
se přilepila podlaha
ve špinavý duši
se usadilo čisto…
dívám se
pod prasklou žárovkou
na uhrančivé ruiny
pyramidy
temných výklenků srdce
s nejasným účelem
a kutálím se
do kopce
kalendářem…
hudba ozvučila
vatu ticha na pozadí
slepá víra se podívala
do zrcadla jak jí to sluší
a já přiložil
další cihlu výplně dne
do otvoru noci...
učím se
býti svobodným…
zednářem...
Přečteno 359x
Tipy 37
Poslední tipující: pejrak, Jaromila, jita.1965, Noc17, Holis, střelkyně1, Tacca, Myrja, NikitaNikaT., hanele m., ...
Komentáře (13)
Komentujících (13)