donutila si se me zamyslet, zacatek mne nezaujal,ale konec je velmi zajimavy...
19.11.2008 15:52:00 | saddova
To teda jo ;-)
Takže jsi nakonec byla ráda, že jsou to oči jen těch panenek a ne tvoje..že je všechno jak má být :-) Ale člověka až zamrazí, když zjistí, kolik magie ta loutka může ukrývat! Voodoo praktiky a další čertoviny..faraonové se s nimi dokonce nechávali pohřbívat.
16.11.2008 12:16:00 | Chancer