Anotace: Kdo prožije život podle svého gusta, může umřít šťasten a spokojen.
Na výročí čekám, ale nad Tvými slůvky jsem se pozastavila... je to myšlenkové. ST! za obsah.
18.11.2008 22:28:00 | NikitaNikaT.
...a to je život ve své jednoduchosti,složitým si ho děláme sami,že saddova :-)
18.11.2008 20:13:00 | WAYWARD