Zaškatulkování..rovná se únosu. Ano, je to pocit odcizení, odcizení něčeho Tvého, něčeho neodcizitelného! Jako kdyby někdo chtěl odcizit národu jeho jazyk, kulturu a tak..
21.11.2008 21:38:00 | Chancer
líbí.strašně. možná je to tím, že znám kontext. myslím, že ho přepadnu a tu tašku mu vykradu :-)
19.11.2008 17:54:00 | Franti