Zde báseň
Zde má báseň být,
básníka mizerného,
co do hlav měla vrýt,
hnusného a bizardního?
Více se nedozvíme,
však jedno víme!
O světě bez lásky,
něhy a touhy,
potichu,
sklíčeně,
sníme.
Přečteno 323x
Tipy 6
Poslední tipující: Isquieasuus, Agniezka, NikitaNikaT., Květka Š.
Komentáře (2)
Komentujících (2)