rree:)všechny novější básně
Připadáš mi jak pořádné třeštidlo! Ty moje internetová přítelkyně.
19.11.2008 20:50:00 | Přítel
ST! je za obsah a vyjádřené myšlenky, myslím, že se najdou ještě tací, kteří toto prožili, ani já nejsu výjimkou, mnohé mi to připomnělo. Bolestné, moc mrzuté.
19.11.2008 20:12:00 | NikitaNikaT.