cizí
Anotace: ...........-..............
budeme jedna velká šťastná rodina
ani nevím jak to v tu chvíli znělo,
ale možná sem chtěla,
aby to bylo pravda
...v tu chvíli, kdy piano plakalo za mě...
chtěla jsem hladit odstíny na zdi
a věřit,
že jsou moje skutečnost.
přecitlivělost.
zas mě zajímají zrcadla.
koukám si do očí a je to vždycky trochu nebezpečný.
odhazuju všechny symboly slibů.
mám ve všem zmatek,
je to trochu tma, změť vůní, co mě nenávidí
cigáro, neopodstatněné smutky
a možná je to jenom teď trochu cizí.
Přečteno 260x
Tipy 15
Poslední tipující: Pokusný králík s melounovou náplní, Holis, Lacosta1, Psavec, labuť, WAYWARD, enigman, stmivani.na.lepsi.casy, 6thSun, Kristine Clary-Aldringen, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)