Anotace: je součástí našeho života...
Řekneme Smrtihlavovi pro koho si má přijít, co ty na to? :-D
Je přirozenou součástí našeho života, ale dost často přichází nepřirozeně..
21.11.2008 20:23:00 | Chancer
Tej kráske na pražskom orloji odkážte, že o ňu vobec nestojím, pozývam vás všetkých na pivo, kašlem na smrť, verím na život. Tahle od Elánu mi na toto téma přijde lepší.
19.11.2008 20:31:00 | Tygropes