Tys tomu dal ale spád :-)
Potkat je je někdy o hubu. Nepotkat taky..
21.11.2008 20:45:00 | Chancer
...nemám rád lidi co jsou HAPPY...
...ale zase si říkám: sakra, proč se pořád mračit...
20.11.2008 12:20:00 | Lota
WW, pěkné veršíky jsi poskládal... Jj, lídé jsou různí, Tvářit se na nějkoho vesele, řéct mu do očí, jak je všecko fajn, a za rohem bodnout. Abo jsou takový, co cíhají a pak Tě jednoduše bodnou ze zadu, když to nejméně čekáš... to je dle mne zákeřnost, podlost... snad nejsou proto slova. ST! za básenku.
20.11.2008 10:58:00 | NikitaNikaT.
Dávám ST! Plně s Tebou souhlasím. Raději od plic pravda, než přetvářka, sladké řečičky a lascivní úsměvy... mám ráda lidi"co na srdci, to na jazyku.
20.11.2008 10:48:00 | JaniHani