Anotace: ...profilové básně... Kdo ji chce přečíst celou, musí na můj profil...
Já si to přečetla a celé v Tvém profilu a smekám. Je to skvělé napsané, řekla bych pravdivě, věřím, že leckdo se pozastaví a též si přečte. ST!!! a vůbec, myslím, že tohle nepotřebuje hodnocení... ani koment, neb vše napsáno v básni.
20.11.2008 13:39:00 | NikitaNikaT.