Anotace: Stal se ze mne mnich a občas mám trochu krizi:-DD to bude dobrý...
bé fe le mé
pes se veze
pozdravuje
velekněze
:)
pácháš suprovky
22.02.2009 21:38:00 | drsnosrstej kokršpaněl
Vím o lidech, co pod vlivem ayahuasky malují nádherné faktaskní obrazy... ty maluješ slovy stejně pitoreskní nádheru... Nemáš ještě trcohu? Taky bych si dala... :)
26.11.2008 07:24:00 | Triffid Kolbe