Poslední sbohem
Anotace: Pro kamarádku která tu už není...
Odešla jsi bez rozloučení,
jak se s tím mám vyrovnat?
Tvým odchodem se všechno mění,
ani jsem ti nestačila sbohem dát.
Odešla jsi na místo,
kam za tebou nemůžu jít
a i když stále bolí to,
o tom že se zas shledáme budu snít.
Už dlouho ležíš v chladném hrobě
a já mám zas o důvod míň se smát,
však moje myšlenky se stále upínají k tobě,
teď už vím, že smrt dovede pouze brát...
Přečteno 346x
Tipy 12
Poslední tipující: lucajda89, Ještě dítě, Karmínka, mauvais-ange, Holis, Bloodmoon, NikitaNikaT., maranika
Komentáře (2)
Komentujících (2)