Oni
Anotace: holdujme abstrakci...
Stojí shrbení
Stařičcí, přesto stále na nohou
Sklánějí se
A máčí své vlasy
Do tekuté nekonečnosti...
Jejich barvy fluoreskují
- záleží na úhlu pohledu
A slunce
Už je nehřeje
Jen svítí do očí...
Oni nespí
A neznají slast
dobrovolného nevědomí
den za dnem ubíhá
- stereotypní tvrdý režim...
Stojí shrbení
Čekají na spásný konec,
Který by je oprostil od života
Jenže jejich konec nepřijde
Dokud neskončíme všichni...
...a apokalypsa zatím Zemí netřese...
Přečteno 321x
Tipy 7
Poslední tipující: Holis, somewhere, 6thSun, Bíša, Kristine Clary-Aldringen, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)