Anotace: ...a proč by měla mít múza loutnu a ratolest?
Sbírka: Sbírka pro chudou radnici
Asi ses v náruči té víly úplně rozpustil jako cukřík, viď pejsáčku.
Ano tvoje věci mají hlavu a patu, jsou srozumitelné citlivé a hravé. Nádhera tě číst.
25.11.2008 11:21:00 | Marfuša
áno. hlavně závěr se ti povedl. na tvý tvorbě se mi líbí, že to má vždycky hlavu aj patu, většinou oboje na správném místě, a je v tom hloubka aj nadhled. jsi šikul. roboti říkaj...SMěJ se :)
23.11.2008 23:49:00 | kokeš od pana krbce
panenko skákavá....kokříku kam na to chodíš to je paráda ....hladí to ...díky :o)
23.11.2008 19:46:00 | Noc17
kokršpaněli, ty jsi prostě borec
22.11.2008 22:27:00 | neurobeat