nejprve k tvé básni..musela jsem se smát..mám podobné na mužská jména..a šla ti nádherně od ruky!!
a k tvému komentáři!!
děkuji za něj!!!..ta báseň byla rychlovka předchozí chvilky..snad anotace na Cecilčin bílej prapor..snad něco..co mi beztak nadiktoval někdo jiný :o))
krásný den..i já si budu muset čas na tvé básně básníku!! :o))
21.09.2005 09:50:00 | šuměnka