Uzavřeni
Anotace: ..smrt nepřipadá v úvahu
Marnotratní na pocity
chudobní na veselí
uzavřeni do ulity
kam už vůbec nechtěli
/Východ nenalezen/
Vláčeni spirálou času
zvolili špatnou trasu
doufají, že je to sen
Ten, kdo odejde
objeví únik
je ihned odsouzen
nebohý trik
jak vyrovnat se
s tvrdostí skořápky
číst mezi řádky
o smrti
a její lehkosti
špatný je ten
kdo je opustí
pomocí oprátky
Přečteno 240x
Tipy 10
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT., enigman, 6thSun, jedam, zlomený a nanicovatý -__-, Maro Deives
Komentáře (2)
Komentujících (2)