Mé štestí
Anotace: pro mééé štestíčko
Život je kolotoč
ty nevšední věci
jenom ho pootoč
to krásné je přeci
Pak poznáš z dálky
úžasného človíčka
ty vyhraješ války
jen pro jeho očíčka
Vždy úsměvem zahřeje
a samotu spálí
vždy dodá Ti naděje
a vždy Tě pochválí
Já už ho v dálce mám
a jen se mu věnuji
pro něj vše udělám
tak za vše Ti děkuji
Přečteno 304x
Tipy 13
Poslední tipující: Holis, Selča, Tacca, Psavec, Bíša, Mbonita, NikitaNikaT.
Komentáře (4)
Komentujících (4)