Nechci!
Nechci aby ses o mne tříštila... ...i když i to je krásné... ...na mé podtatě to nic nezmění... jsem hora uvnitř které hoří plamen, jsem drak co lidmi je už znaven. Co dobrého chci, zlem mi bude splaceno... ...co milé je mi, to jednou bude ztraceno...
Přečteno 272x
Tipy 11
Poslední tipující: Agniezka, grohy, Holis, 6thSun, Mbonita, maranika
Komentáře (2)
Komentujících (2)