zvláštní je ten virtuální svět...
někdy zde lidé lepší jsou
a než se nadějou
do lží zabřednou...
najdou se tu však i duše čisté
pak je jisté,že člověka
okouzlí
že hůř spí
často sní
ale pořád je to virtualita
lepší je nedokonalá..
ale realita...
25.11.2008 11:22:00 | Mbonita
...relitu do virtuality převedeš šmahem,naopak se ale musíme moc a moc snažit :-)dá to práci
25.11.2008 10:46:00 | WAYWARD