Opouštění
Nechybíš
/už ani ve dne/
smráká se
nad tvým horizontem
poklidu
už přetekly
všechny poháry
co jsem měla doma
i hrníčky bez oušek
a lavory špinavého prádla
které začneme prát
až ti to dojde
už nechybíš
ničemu ze mě
myšlenkám
tělu
a ani stýskání
prostě už nejsi ve mně
jsem nahá jako noc
stejně bez poskvrny
a ty jsi vzdálené svítání
pro potěchu
naprosto jiné ženy
než jsem já
Přečteno 343x
Tipy 36
Poslední tipující: J.Švihovský, Churry, Holis, Manon.H, Lorraine, Myrja, stmivani.na.lepsi.casy, vapiti, Skywalker, NikitaNikaT., ...
Komentáře (11)
Komentujících (9)