Moje vlast
Anotace: ta její odvrácená tvář
Do krve dral jsi moji kůži
státe můj, má zemská tíže
chvíli dál a chvíli blíže
jediný stál jsem mezi muži
a čekal osud svůj
Lámal jsi kosti moje
a já přesto stál
s hlavou vztyčenou se bál
o duševní zdraví svoje
a přesto jsem se pral
Odejdi a sbal zlé verše svoje
křičel na mě lid
já nechtěl odejít
perla v kupce hnoje
tak báseň umírá
Přečteno 332x
Tipy 3
Poslední tipující: Holis, Mbonita, Mario de Janiero
Komentáře (0)