Anotace: aneb až všichni všechněm všechno dáme aneb sociální demagogie...
Dávám tipy hlavně za souhlas s tím, že sme schopný utrácet za příšerný kraviny, ale nejsme schopný převzít zodpovědnost za své zdraví, na kterém se šetřit nedá. Straně ČSSD volby tedy vyhrála hlavně lakota Čechů. (nejsem příznivem ODS ani nikoho jinýho...všichni politici sou svině)
25.11.2008 14:08:00 | 6thSun
Je vidět, že češi jsou schopni za třicet korun prodat svoje děti, vnoučata, pravnoučata... Za třicet korun... Chce se mi brečet... Svět se zbláznil... Neodsuzuju levicové voliče, odsuzuju ty, kteří socanům skočili na špek za třicet korun... Takže takhle to myslím. Dodatečně se omlouvám, pokud mé "dílo" někoho podráždilo, či znepokojilo. Ovšem podotýkám, že vyjadřuji pouze svůj názor v (doufám) stále ještě demkratické zemi.
25.11.2008 12:59:00 | Sigurd II.
Já jsem z toho při nejlepší vůli nepochopil, jaks to myslel! Asi nemáš rád socany, ale chvílema to zas vypadá, že ty poplatky obhajuješ...potřeboval bych vysvětlení, podle kterýho bych otipoval! :-)
25.11.2008 11:38:00 | 6thSun