Mám se svými sestrami stejné štěstí jako Tvoje dcery a musím říct, že vy maminky jste nejúžasnější ženy, které chlap v životě potká.
30.11.2008 00:17:00 | Tygropes
Děkuji Ti za krásnou básenku, tak jak si tu Ty pro nás, tak jsem tu i já pro Tebe...ale to Ty moc dobře víš...mám Tě ráda, mami...:o)
27.11.2008 22:54:00 | Efiee
Role velké epatické mámy Ti velice sluší. Obdivuji Tvoje
veliké srdce a krásnou duši...
26.11.2008 15:26:00 | Bíša