Anotace: Pozor-omezení!! Povoleno je přidat maximálně 2 díla denně. Někteří uživatelé přidávali velké množství krátkých a nezajímavých děl, proto jsme byli nuceni zavést toto pravidlo.
To je dobré pravidlo. A k dílku...psát a psát a číst a psát a zase číst. Ono to půjde, každý si najde své gusto.:)
26.11.2008 17:29:00 | Dota Slunská