Bídnej červ!!!
Anotace: jednomu týpkovi,co má prej bejt můj kámoš...kámoš,co nepomůže,kámoš,co mně štve!....ať si to každej přebere po svém;)
Jsi tečkou za větou,
bolavou odvetou,
kyselým vínem,
bezradným stínem,
věčným spáčem,
proradným sráčem,
nenaplněnou touhou,
atrapou pouhou,
siluetou smutku,
tváří špatných skutků,
hořkou slzou,
jsi lží drzou,
nezhojenou ránou,
pekelnou bránou,
sněhovou lavinou,
úžasnou kravinou,
zraňujícím slovem,
rozžhaveným kovem,
jedovatou řečí,
věznící klecí,
nešťastnou láskou,
nebezpečnou sázkou,
dojemným dramatem,
dravčím pařátem,
hladovým chtíčem,
falešným klíčem,
tlejícím tělem,
vražedným dělem,
jsi ledovou krou,
nesmyslnou hrou,
přetrženým nervem,
jsi bídným červem!...
Přečteno 309x
Tipy 7
Poslední tipující: kikis, Alasea, Holis, Squat_the_world
Komentáře (2)
Komentujících (2)