Anotace: Očekáváš...?
...měj si třináct nebo dvacet,taky třicet,čtyřicet, jen měj stále v mysli svoji,že jsou nás tu tisíce.Drobných malých taky lidí i těch dědků protivných,těch babiček lásky chtivých i zvířátek úchvatných.To je život k popukání,zavírá nám vrátka,je jen na nás probuzených,že je chvíle sladká.Tak ji prožijme.
25.11.2008 22:18:00 | WAYWARD
souhlasím, krásné obraty a nesoudím, Tě že máš třináct, na to, že ti je"teprve" tolik píšeš úžasně slečno!! :))
25.11.2008 20:57:00 | P€ŤULK&