Otisky
Anotace: na škrábance se neumírá
*
Podal jí pomocnou ruku
– na rozloučenou
Poslední záchvěvy
potupné zteče
Lhůta k plnění slibů
promlčena
Na očním pozadí
blyští se meče
s krvavým ostřím
zbroušeným
do ztracena
Hraji fair play
sykl,
když odcházel...
Daleko neuteče!
Srdce se nemůžou hnout
ze stisků pout,
láska v nich zůstala
uvězněna
Aby ji čert už vzal!
Růžově si to malovali,
na duších skrývají otisky,
bolavé šrámy
jak od upíra
Pili si krev
a ve slabých chvilkách
se vášnivě milovali
Život jde dál...
Na škrábnutí
se neumírá
*
*
Přečteno 363x
Tipy 35
Poslední tipující: Martas1985, jita.1965, Marfuša, jedam, Triffid Kolbe, Holis, Churry, Bíša, Psavec, Myrja, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)