Anotace: jako takový shrnutí mýho dnešního snu.. :D prostě něco nejvíc nepochopitelnýho ... pokus o surrealismus ... je to možný?
poslyšte mi
bambus z bam
busu ?
netrefils
ovečku s rohama
prolezla plotem
vyklubaná z vajec
mumie nepohnutá..
slavná ovečkiáda
v papírárně na rohu..
popošel..
bus bambusovej
smrt oveček,vajíček
zakopaných v moji rakvi..
*a na mě místo nezbylo