bažinatá
Stačí mít srdce ze zlata
a potáhne tě na blata.
Tam utopí tě hluboko
a dlouho, dlouho, sto roků
nevzpomeneš slov proroků:
"Nechoď´, ach nechoďˇza mizerou,
ani se na tě nevyserou,
tak skončíš sama na blatech,
dvé rukou vzhůru sepjatejch
a bláta na sáh v kaťˇatech.
Přečteno 282x
Tipy 2
Poslední tipující: lavec
Komentáře (0)