Anotace: Stručné, jasné... tak proč ne pro jednou i krátké...
a nejhorší je, jkdyž to horko těžko získáš a pak lehce ztratíš. To pak jako by člověka převálcoval tank...ale chybama se učíme a sílíme díky nim...
A robůtci hlásí CLO, tak snad nic clít nemusím:)
06.12.2008 11:16:00 | Sunny