Vůně melounu
Anotace: ..snad na pláži, snad kdekoli jinde
Polibky tvé
S příchutí melounu
Kde ruka se nedotkne
…
Pomalu sunu
Tam ani motýli Tví
Nepříletí
Pomalu stékají
Vášní Tvou drtí
Kamení tvé hebkosti
Nekonečně znatelné
Pramení do bolesti
Krásy potutelné
Přečteno 249x
Tipy 10
Poslední tipující: NikitaNikaT., Holis, Psavec, 6thSun, enigman, jedam, hanele m.
Komentáře (1)
Komentujících (1)