Souřadnice
.
Vybledlé stopy jizev
v srdeční krajině...
Hvězdná mapa
mých soukromých válek.
A z nesmírných dálek
přistupují nevinně
zapomenutí poslové
všech Mléčných drah,
málem neobjevených
v dobách míru.
To oni mi dávají sílu
dál brázdit krajinu
pohrudnice a jizvit
pole stokrát přeorané...
...mé vlastní srdce
.
Přečteno 341x
Tipy 42
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, kouzelníček, Squat_the_world, jedam, Noc17, jita.1965, Skywalker, Severka, NikitaNikaT., hezule, ...
Komentáře (13)
Komentujících (13)