Sen

Sen

Anotace: Tuhle básničku jsem napsala jako protest, aby jsem dokázala, že umím psát i veselé verše.

Pohlazením záře luny,
probuzením nočního vánku,
slyším v dáli struny
a noc se dnem uzavírá sázku.
Jasné hvězdy na obloze,
mezi nimi mléčná dráha,
pracujeme mi fantazie,
jenž radostně zpívá.
Oči se mi třpytí,
tají se mi dech,
mysl radostí se sytí,
ztrácím se ve svých snech.
Tam žiji v říši pohádek,
kde na kopci stojí hrad,
naplněna vůní pozlátek,
se mi chce více spát.
Autor boomslang, 02.12.2008
Přečteno 303x
Tipy 5
Poslední tipující: Vierge Noire, NikitaNikaT., Agniezka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST! je za obsah a krásnou myšlenku.

08.12.2008 06:24:00 | NikitaNikaT.

já bych také pořád spala...

04.12.2008 15:59:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí