Anotace: CHCI TĚ NA 1 NOC POD VÁNOČNÍ STROMEČEK (Co to proboha milujeme? Tam v povzdálí nám někdo říkal pravdu. Ale my ji neslyšeli, dokud jsme se zavřenými oči snili o naší nepravdě a dokud jsme na ni sami nepřišlI)
Bůh, který Tě nemiluje není Bohem, protože Boha z něj děláš pouze a jenom Ty. Bez Tebe by nebyl ničím, nebyl by nikdo, kdo by Ho vzíval. Jen Ty rozhodněš, kdo Ti za to stojí a kdo ne. A pokud jsou to Bozi, kteří chodí po zemi a vyžadují obdiv, pak jsou to právě ti poslední, kdo si jej zaslouží. Jak už jsem řekla, jen ty rozhodneš a každé Tvé rozhodnutí bude to jediné správné. Líbí se mi Tvé realistické verše. Jen tak dál :)
07.12.2008 09:47:00 | Ještě dítě
ST! za upřímnost a vyjádřené pocity, trošku mi to něco připomnělo, naštěstí je to dávno a dávno preč...
02.12.2008 16:35:00 | NikitaNikaT.