Anotace: Smějete se mi, protože jsem jiný. Já se směji Vám, protože jste všichni stejní...
Chystam se to předělat, tohle byla taková rychlokvaška:-) a nevěřim si, myslim že sem tam nikde nezmínil že by mělo jít o mě(anotace si radši nevšímat, byla to první věc co mě k tomu napadla, tak sem jí tam dal)
03.12.2008 21:54:00 | Lecco
.. no ehm... neni to zle, jen par malickosti... jednou ti nevysel rym, coz je dle mne skoda, kdyz si ho vsude dodrzel..a za druhe ti tam ujizdi rytmus, pocitej si slabiky čéče..
jo a zas si tolik nevěř, jseš stejnej jako ostatn, jen je těžký si to přiznat.
03.12.2008 21:45:00 | saddova