Nezahrávejte si
*
Nezahrávejte si, pane,
s mými city,
kdo k posměchu tak činí,
skončí pod kopyty,
pod kopyty hřebců
zdivočelých zcela,
má láska čistá je a ryzí,
neumělá.
A snažte se, než zmizí,
byť chovala se zvláštně,
i špetka prudké vášně
mi zřídka bývá cizí,
má touha není zlozvyk
a milovat jen pro zvyk
– to bych neuměla.
*
*
Přečteno 323x
Tipy 18
Poslední tipující: Myrja, Bíša, Holis, NikitaNikaT., 6thSun, labuť, WAYWARD, myší královna, jedam, enigman, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)