Anotace: ted at milují ti druzí....čím dýl se známe, tím je to zajímavější..nekdo pochopi nekdo nikoli
Stav ve kterém je dobré se udržet, ale časem se zbavit hořkosti. Ja to prostě tak, jeden miluje a druhej si chce jenom hrát, lidé jsou tichý, neřeknou ti pravidla dopředu. Člověk může věřit jen sám sobě, nikomu jinému... Hlavu vzhůru, není to tak zlé.
07.12.2008 09:41:00 | Ještě dítě