Neskoré dažde
Je neskoro Jeseň už dávno minula
Tvoje kroky utíchli
Moje oči vyschli
Ako tmavé studne v púšti
Je neskoro Hviezdy už nesvietia
Mesiac radšej utiekol hrať karty
Hodiny v kuchyni Kde si spával
Odbili minútu po polnoci...
A vonku padajú
Neskoré dažde
Je neskoro Zmeškané vlaky pokračujú v ceste
Zákruta! Pozor! Rovno...
A kvapky v tvojej dlani
Naposledy rozotrel si na moje srdce
Len vôňa cigarety a Teba
Žiadam a nemám...
Zhasni sviečku
Sfúkni čas.
(Vieš, niekto prehral)
A vonku pršia Neskoré dažde
Přečteno 308x
Tipy 17
Poslední tipující: Hesiona-Essylt, Iva Borecká, jedam, Holis, spare, fialová, Psavec
Komentáře (5)
Komentujících (5)