Vždy je pro co žít
Anotace: K tomuto textu (který je opět textem písně a ne básní) by se hodilo věnování. Bohužel - ten člověk ho nečetl, takže žádné nebude...
Pláčeš a naříkáš, duše Tě bolí,
cítíš se sama a strach Ti nedovolí
zavolat o pomoc a tiše věřit,
že by Tě někdo mohl utěšit.
Uzavíráš se do sebe, s nikým nechceš mluvit,
nevěříš, že by Tě někdo mohl pochopit.
Musíš být silná, stojím při Tobě,
budu Ti oporou v každičké době.
Musíš setřít slzy a dál životem jít,
moc dobře víš, že vždy je pro co žít.
Musíš spálit mosty, které Tě dál nepustí
napravit své chyby, a Bůh Ti odpustí.
Svým myšlenkám a smutku se oddáváš
a napospas jiným se vydáváš,
je Ti lhostejné, co se s Tebou stane
cítíš se zrazena, a že Tě život klame,
máš pocit, že se Ti do očí směje
a přitom nevidíš, co se kolem Tebe děje.
Musíš být silná, stojím při Tobě,
budu Ti oporou v každičké době.
Musíš setřít slzy a dál životem jít,
moc dobře víš, že vždy je pro co žít.
Musíš spálit mosty, které Tě dál nepustí
napravit své chyby, a Bůh Ti odpustí.
Zatímco jedna brána ke štěstí se zavírá,
nová a krásnější se Ti otvírá.
Připrav se, poběž k ní a začni bojovat,
nauč se život znovu milovat,
neb on je darem,
který nebyl dopřán všem.
Až bude zle, tak na mě si vzpomeň -
jsem tu vždy pro Tebe, tak prosím nezapomeň...
Přečteno 526x
Tipy 20
Poslední tipující: Sleepwalker, Terulienka, strašidýlko-střapatý, fuu, Radek.oslov.Šafárik, jedam, kikis, angelicek, démon zatracení, Vlk v rouše, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)