Předvánoční nálada 2006
Anotace: aneb zasněný romantik. Jedna z prvních, téměř opsaná od žijícího klasika. Musel jsem se na někom učit, když jsem o vás nevěděl.
U krbu pokorně,
sedím tu zasněně,
a sním,
o kráse sním.
Ta krása v duši je,
mně se tu zjevuje,
nevím,
co já tu s tím.
Chtěl bych tu krásu vzít,
na rukou ji nosit,
nevím,
zda sním či bdím.
Sním tady u ohně,
je mi tak příjemně,
tuším,
tuším, že vím.
Co já vím, to je že,
s láskou jsou potíže,
bolí,
ta vždy bolí.
Bolí to na duši,
dostanu za uši,
nevím,
co to řeší.
Vím jak si pomoci,
nakrmím opici,
pak spím,
pak krásně spím.
Pak spím,
a krásně s ní (m).
Přečteno 594x
Tipy 16
Poslední tipující: hašlerka, Bíša, Squat_the_world, Slečna s pokřiveným charakterem, Květka Š., Mbonita, Psavec, WAYWARD, jita.1965
Komentáře (8)
Komentujících (8)