Punk is dead
Už Nechci číro
a Nechci steely,
nechci si tu měřit,
na uniformy míry.
Na šatičky punkerský
a na křívák koženej.
Vystačit si sám za sebe!
Nebejt nikam řazenej!
Až budu chtít bejt punkerka,
stačí tričko kapely,
a bez steelek, botek těžkejch,
vystačej mi kanady.
Je to tu samá uniforma,
skotská kostka,
samý „Punk´s not dead“.
Jen kvůli tomu přece je punk mrtvej,
ví to vůbec tenhle svět?
Měnim názor na situaci,
teď už řikám „Punk is dead“
Pozér samej na ulici,
a když ne, tak levicář
s prostředníčkem vztyčeným,
Nácku blbej panikař!
Každej punker anarchista
až do prstů konečků,
jak už jednou řekl Rotten;
"Punk teď patří blbečkům..."
Přečteno 321x
Tipy 4
Poslední tipující: Neldor, Churry
Komentáře (1)
Komentujících (1)