Horor všedního dne
Anotace: Možná technicky jednoduchá báseň s pravdivým obsahem.
Nemusíš už nikam chodit,
peklo již je na zemi.
musíš věřit, ne se modlit
a chránit svoje zázemí.
Smyšlenky ti nepomůžou,
co si budem nalhávat.
Tvoje činy hodně zmůžou
a mozek věci poznávat.
Život je jeden velkej horor,
odkud živý nevýjdeš.
Zabije tě jedna z potvor,
na kterou si nepříjdeš.
Nebezpečí krouží kolem
vyhlédnuté mršiny.
Bizardní je to dojem;
zastaví se i mašiny…
Přečteno 287x
Tipy 14
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, tooc, whiolet, Holis, NikitaNikaT., WAYWARD, Mbonita, Squat_the_world
Komentáře (6)
Komentujících (6)