Poprvé
Anotace: ..., co říci víc?
Poprvé na rande
Celý jsem zhloup'
Nende tam nende
Zůstal jsem bloud
Když já tam vešel
Celý poprvé
Slyšel jsem zpívat
Tóny andělské
Andělské pění
A tvrdý krok
Krev se mi pění
Kéž vždy bych moh'!
Však vše hezké
Co v žití mám
Je tak krátké
To přeci znám
Dnes už to vím
Co vše jsem zmoh'
Co se mi hatí
A kde jsem zmok'
I v dešti to znám
Slunce svítí zřídka
Můj starý plášť
Smutně halí
Zapalující se
Doutnající
Či uhaslá
Lýtka
Přečteno 403x
Tipy 9
Poslední tipující: Holis, Psavec, takova, Bíša, Squat_the_world, Květka Š., WAYWARD
Komentáře (4)
Komentujících (4)