Anotace: dycky me hrozne vezme kdyz to vidim.
Málokomu dávám poslední dobou ST, přijde mi zbytečný dávat ho někomu, kdo se tomu nepřiblíží ani kousíčkem, ale..tady jsem se musela zastavit, protože jsem našla náznaky a nejen ty, který pohnou někým, kdo není omezenec, ignorant ani slepec..
07.12.2008 19:11:00 | Traci
Připomělo mi to ty kapičky krve, které jsem vídavala na veřejných záchodcích ve Vídni... Nedalekoho toho parku, kam chodí lidé zapomínat.
Pěkná...
07.12.2008 16:33:00 | Ještě dítě