z kostelních škamen...
poslouchal jsem
jak pan farář říkal
že život je očekávání
a proto buďme pořád děti
teď mírně mží
a
já nabízím Ti
obyčejnou ruku
plnou jizev
z bitev se sklem
pojď
projdem se spolu
jen tak na chvilku
noční pasáží ven...
víš
nejspíš ani netušíš
že na mou duši
tiše padá
Tvůj smích
a zahřívá...
Přečteno 350x
Tipy 53
Poslední tipující: Zpátky, Veselý Drak, střelkyně1, Lorraine, pejrak, Holis, Noc17, snupicek, jita.1965, Mbonita, ...
Komentáře (12)
Komentujících (11)