Sama sobě katem
Sama sobě vinu prokazuji
tak trochu od soli
i od medu
lámu hůl
nad papírovým divadlem
své vlastní
malé tragédie
s úsměvnou vložkou
hořkosladkých snů
já kurtizána života
s mírně polámanou svatozáří
a červenými boty
místo pokory
prohrávám
svou vlastní renesanci
navždy
a možná ne poprvý
Přečteno 285x
Tipy 31
Poslední tipující: WhiteSkull, G.P., Holis, J.Švihovský, Noc17, Štěpina G, Mbonita, maena, Psavec, Kristine Clary-Aldringen, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)