Anotace: Našel jsem ve své "pozůstalosti" z minula ještě jednu volnou, která se vůbec nerýmuje.
S Bíšou jsme ještě s pár kolegy a kolegyněmi z Literu ve formaci s názvem: "Sesypem se v jedné urně". Až budeš cejtit svůj konec, tak dej vědět, jestli se máme kousek šoupnout a udělat ti místečko.
11.12.2008 20:04:00 | Aťan
...odstavec druhý,je moje parketa,tak ti nevím,jestli jsme zblbli,nebo dostali rozum :-)
09.12.2008 09:36:00 | WAYWARD