Trochu lásky
Anotace: negligevapse, navždy
Jen pár mezer, řekneš si
- ano, byly dvě, uvědom si ale
jejich délku
nemám sílu, čekat stále
Ta hezká slova lásky,
byly to jen klamy?
Jestli ano, nemusela jsem do noci čekat,
ale poslouchat je
z magnetofonové pásky
Ach, co slz já jsem vyplakala
a co nocí jsem se načekala.
Už nemá smysl čekat...
Měla jsem tě ráda a stále budu,
nechtěla jsem tě ale nikdy ztratit
Tohle odloučení není v pořádku
Sice trochu rozumím příkazovému řádku,
ale to jsem nepotřebovala...
Potřebovala jsem dvě slova
... však víš ...
Přečteno 463x
Tipy 6
Poslední tipující: J.Švihovský, Duhová, jedam, Alasea
Komentáře (1)
Komentujících (1)