Anotace: ne, v nadpisu není chyba, opravdu je tam krátké I. a básnička není nedokončená... teda je, ale schválně :)
BOT: PEM - skoro to zní jako Pam, i když nevím která...ty ale jo viď?
12.12.2008 15:50:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková
Jde od ženský, a neví, kolik dát, zlaťák nebo půl?
Bylo to hezký, ale ne moc. A když pak odcházel,splet si asi boty ... :-)))
To byl hloupý pokus o vtip.
Ocenil jsem tě body, líbí se mi.
11.12.2008 10:29:00 | Zasr. romantik
Téda mě napadly při čtení takový věci... jako zpověd prostitutky a tak... ale o tom asi není že..ale prý to tak má u dobré básně být... každý si pod ní představí něco jiného..
dobrá moc dobrá .o)
10.12.2008 21:50:00 | Nút